grafische ondersteuning

Grafisch ondernemer

Bij mijn laatste werkgever werkte ik aan een bank voor op het werk. Ik werk nu vanaf mijn bank als ZZP'er aan allerlei grafische uitingen. Dus te huur op uur of projectbasis.

In het houten Paard

Het houten paard is de basis voor deze website en zijn activiteiten. Het is geen trojaans paard maar een houten paard volgens de Chinese Dierenriem. Humor, energiek, loyaal, vriendelijk maar ook streng en avontuurlijk zijn de trefwoorden bij dit "paard".

Fotografie

Fotografie loopt als een rode draad door mijn grafische activiteiten. Ooit begonnen als reportagefotograaf bij een stichting op het gebied van spel en sport. Tegenwoordig is er zoveel mogelijk om het beeldmateriaal op maat te creeeren.

kamer te huur

Te huur

Een ruime zit/slaapkamer van 25 m2 op de 2e etage inclusief gebruik van internet/TV/douche/toilet/was-strijkruimte/keuken/woonkamer en tuin in een rustige woonwijk. Gein 3, Amsterdam Zuidoost. Meer info en foto's

Muziek

Te laat mee begonnen, mijn eerste gitaar kocht ik van mijn 8e verjaardagsgeld maar het duurde tot mijn 22e voor ik hier iets mee kon doen. Momenteel bespeel ik de bas in de Tubantia Bigband. En sinds november 2010 heb ik me op de trompet gestort.

Merry Christmas and a Happy New Year

Kerstkaarten

Ruim 20 jaar geleden ben ik begonnen met mijn eigen kerstkaarten te maken. Deze uit 2011 was voor mij een cadeautje. Dikke pak sneeuw, 2 dochters digging it and een Anton Pieck achtig kleurtje.